Telefon

0724261814

Email

contact@synergetic.ro

Program

Luni-Vineri: 10.00 - 20.00

Masajul Deep Tissue

Masajul Deep Tissue este un masaj terapeutic prin definitie, fiind o alternativa la masajele terapeutice deja existente

Este o terapie prin masaj în profunzime a muschilor, înglobând mișcări similare masajului de relaxare, dar mai profunde și intense. Presiunea amplă asupra mușchilor ii va elibera de tensiune, contracturi și disconfort. Fiind mai dur decât masajul tradițional se recomandă persoanelor active din punct de vedere fizic și în special sportivilor, dar și persoanelor mai puțin active care au un grad ridicat de rezistența musculară.

Terapia prin masaj deep tissue combate consecințele unui stil de viață caracterizat de stres și tensiune, generand și o revigorare generala. În timpul masajului deep tissue, terapeutul trebuie să găsească modalitatea ideală de a creste presiunea până la un punct maxim acceptabil printr-o comunicare cu pacientul, iar presiunea trebuie menținută constant pe durata desfășurării masajului. În cazul în care este depășit nivelul de confort trebuie să anunțați terapeutul în timpul tratamentului.
Beneficii terapeutice: combate stările de stres, combate oboseala acuta și cronica; previne și combate afectiunile musculare cronice.