Telefon

0724261814

Email

contact@synergetic.ro

Program

Luni-Vineri: 10.00 - 20.00

Masajul-terapie milenara

Masajul este una dintre cele mai vechi si mai simple terapii cunoscute de catre om. Se pare ca cea mai veche atestare documentara este din anul 2700 i.e.n, in China “Cartea de medicină internă a Impăratului galben”. Masajul reprezinta o metoda eficienta de prevenire a bolilor, prelungire a vietii si incetinirea proceselor de imbatranire.

Afla mai multe
Masajul-terapie milenara

Kinetoterapia-Terapia prin miscare

Kinetoterapia este un ansamblu de tehnici si metode, ce au la baza exercitiul fizic. Ea are o insemnatate majora in recuperarea unor afectiuni ale aparatului locomotor, dar si in tratarea diverselor suferinte ale organelor interne, afectiuni neurologice, reumatice, ortopedice etc

Afla mai multe
Kinetoterapia-Terapia prin miscare

Drenajul limfatic manual

Masajul limfatic este un masaj sistematic și delicat, realizat la suprafata țesuturilor, cu scopul de a îmbunătăți circulația limfei. Este acel tip de masaj prin intermediul caruia se asigura drenarea lichidelor excedentare de la nivel celular si evacuarea deseurilor ce provin din metabolismul celulei.

Afla mai multe
Drenajul limfatic manual

Reflexoterapia

Reflexoterapia este o ramura a medicinei alternative, care consta in stimularea, printr-un masaj special, a unor zone reflexogene ce corespund unor organe sau sisteme ale corpului.

Afla mai multe
Reflexoterapia